Nukuin aamulla pitkään ja sitten oleskelin yöpaita päällä aamupalan ja telkkarin ääressä. Kaverini tuli meille puolenpäivän aikaan ja me joimme kahvit. Sitten minä menin suihkuun.

Menin tyttären kanssa asuntoesittelyihin iltapäivällä. Sitä ennen tein ruuaksi keitettyjä perunoita ja oheen makkarakastiketta. Pojan kanssa ehdin syömään ennen esittelyä ja tytär ruokaili vasta esittelyn jälkeen.

Ensimmäinen esittelykohde oli ihan pommi. Rappukäytävässä haisi polttoöljy, epäilin että kattila tai säiliö vuotaa. Pahin haju oli kyllä välittäjän hengenhaju. Uuh, todella tyrmäävä. Tämä kohde hylättiin ihan heti.

Seuraava kohde oli vain uteliaisuuden tyynnytystä. Järven rannalla olevaan omakoti- tai paritaloon ei taitaisi rahat juuri nyt riittää. En ole kyllä vielä lottojani tarkistanut! Paikalla oli kaverini vanhemmat ja pari tuttua naapuria.

Uskon että potentiaalisia ostajia oli paikalla vain yhdeksän prosenttia. En ihastunut taloihin, ne eivät olleet kodikkaita.

Vein tyttären hänen kotiinsa, mutta poikkesimme matkalla kaverilleni kahville. Hänen koiransa ovat todella ihastuttavia. Toinen on saksanpaimenkoira ja toinen ranskanbulldoggi. Ensi kuussa on tulossa uusi pentu. Tyttären kotona otin valokuvia heidän uudesta huonekalustaan, eli olohuoneen pöydästä. Pöytä on arkku, johon saa paljon tavaroita piiloon. Arkussa oli monta pintavikaa: naarmuja ja kolhuja. Tytär tekee valituksen asiasta. Laitoin hänelle kuvat tänään sähköpostilla.

Pojan kanssa teimme yhdessä aivojumpat. Opetin pojalle harpin käyttöä. Hänen uudessa harpissa on monta lisäosaa. Meni hetki ennen kuin hokasin kaikkien paikat.

Kaverini on tulossa meille huomenna päivällä. Menemme kysymään uutta liikehuoneistoa hänelle. Kuulin lauantaina huhua että lähistölle rakennetaan uusi liiketila. Kaverini haluaisi perustaa karkki- tai herkkukaupan.