Suurensin tekstikokoa, mitä olette mieltä? Minun on pakko mennä hakemaan itselleni lukulasit. Meinaa jo näkö mennä, mutta ei ulkonäkö.

Töissä tietokoneet olivat taas tiltissä aamu kymmeneen asti. Huomenna tulee uusi palvelin käyttöön ja ongelmien pitäisi olla takanapäin. Soitin päivällä sekä ex-poikakaverilleni että parille likkakaverilleni.

Ex-poikakaverini tulee minua perjantaina töihin vastaan ja matkaamme siitä sitten kotiini. Mies ei tiedä että ehdotan hänelle yhtä lisätyötä.

Illalla poikani kaveri ja tyttäreni olivat meillä kahvilla. Söimme pullaa ja mustikkapiirakkaa ja juttelimme mukavia. Oli niin kivaa.

Soitin kaverilleni ja kävin tyttäreni kanssa hänen luonaan. Hänen koiransa oli ollut koiratappelussa viime viikolla. Koiran silmä on vaurioitunut ja perjantaina tulee tieto silmän lopullisista vammoista. Matkalla tytär sanoi minulle ettei hän usko ollenkaan yritysideaani. Epäili etten jaksa tehdä 16-tuntisia päiviä. En ole muuten aikonutkaan tehdä niin pitkiä päiviä yrittäjänä. Minä menin hiljaiseksi. Tytär sanoi itkunsekaisella äänellä ettei hän halunnut loukata, hän vaan ei usko että minusta on yrittäjäksi. Kehotti etsiytymään ammattikursseille, vaikka kuljetusalalle. Huokaus!

Teen niin tai näin, aina on epävarmuutta edessä. Melkein itkettää ja turhauttaa.

Vein tyttären hänen kotiinsa. Sovimme että tytär tule meille perjantai-iltana. Hän haluaa maalata erästä hyllyä ja haluaa tavata ex-poikakaveriani. No, sehän sopii.

Likkakavereideni kanssa sovimme että menemme Tapahtumien yöhön torstaina 9.8. Ohjelmateltassa on silloin Heli Laaksonen  ja Gaykuoro Out 'n loud.

.Kysyin kissalta, uskooko se yritysideaani. Se vastasi että MIAU!