Nukuin aamulla yli puolenpäivän, ei siis ollut edes aamu kuin heräsin. Taas oli ihanaa lukea Aamulehteä ja sen liitteitä rauhassa. Perjantaista pitsaa riitti vielä teen kanssa. Sitten lähdin Saleen ruokaostoksille. On muuten aika kallis kauppa.

Iltapäivällä aloitin ruuanteon. Tein täksi päiväksi kinkkukiusausta ja tulevalle viikolle lihamakaronilaatikkoa. Taloudellista uunin käyttöä siis. Paistoin myös broilerisuikaleita, jos nyt joskus saisin tehtyä niitä tortilloja. Aineksia löytyy nyt jääkaapista.

Kävin hakemassa tyttäreni ja keräsimme yhdessä viinimarjoja. Perkasimme marjat jo puskissa, eli keräsimme marjat suoraan pakastusrasioihin. Ennen keräämistä minä vielä viimeistelin ruohonleikkuun. Eilen sain pihan ajettua siistiksi, mutta ojat jäivät huomiotta. Tänään sitten vetelin ojista pujot ja muut rikkaruohot mataliksi. Kerrankin on siistin näköistä. On se muuten kummallista: ruoho on vihreämpää aidan (tai siis kadun) toisella puolella.

Eilen käytin ensimmäisen kerran kuulosuojaimia ruohonleikkuun aikana. Idea oli tyttäreni. Oikeastaan se lähti siitä, että halusin kuunnella musiikkia ruohonleikkuun aikana. No, laitoin mp-kolmosen kuulokkeet korville ja siihen päälle kuulosuojaimet. Toimii tosi hyvin! Musiikki kuuluu hyvin, mutta leikkurin ääni häviää kokonaan. Ainoa haitta on se, ettei kuule jos vetäisee koneella kiveen.

Emme kerinneet vaateostoksille ollenkaan. Ensi viikolla on ladattava pojan bussikortti koulua varten ja jos jossain välissä siellä vaateostoksillakin ehdittäisiin käymään.

Vein tyttären hänen kotiinsa ja matkalla poikkesimme naapurissa pikaisesti. Tytär sai lainaamansa Andre Wikströmin  DVD:n takaisin. Oli luvannut sen lainaksi työkaverilleen. Tytär poikkesi vielä Lukonmäen Siwassa ostamassa maitoa. Ajelin kohti kotia ja pääsin päivittämään blogiani.