Piti sitten pomolle kertoa tänään uusista suunnitelmistani. Jäi tekemättä. Pomo oli aamulla paikalla, mutta sain vihjeen että hän on tosi pahalla päällä. Iltapäivällä päätin että siitä huolimatta menen kertomaan asiani. No, pomo oli poissa koko loppupäivän. Sitten ajattelin kertoa asiani myyntipäällikölle. Hän palaveerasi koko päivän eri ihmisten kanssa. En saanut asiaani esitettyä. Huomenna kerron sen vaikka missä välissä.

Kotimatka uudella rengaslinjalla sujui hyvin. Nyt emme pysähtyneet huoltoaseman kohdalle kymmeneksi minuutiksi. Uudet ohjeet ovat siis menneet perille.

Tuhlasin taas aikaani illalla telkkarin ääressä. Tosin Oprahissa oli hyviä neuvoja rahan ansaitsemiseen ja sen säästämiseen. Ennen tv:n töllötystä ehdin ottamaan tunnin unet. Töissä olin iltapäivällä niin väsynyt, että pelkäsin että pääni kopsahtaa pöytään.

Illalla yhdeksän aikaan aloin siivoamaan tyttären entistä huonetta. Sain puolet huoneesta siistiksi ja toinen puolikas odottaa siivousta. Poika muuttaa yläkertaan nukkumaan.

Roskis tyhjennetään huomenna. Olen yrittänyt täyttää sitä tänään, jotta saisin sen täyteen. Muutin tyhjennysvälin kahdesta viikosta kuukauteen. Emme meinaa saada nyttenkään roskista täyteen. Kierrätys kannattaa!

Olen kadottanut yhden päivän tästä viikosta. Ajattelin huomenna pyytää töistä vapaata torstain ja perjantain. Mutta huomennahan on jo torstai! Perjantain pidän ainakin vapaata: silloin minulla on syntymäpäivä ja vieraitakin on tulossa.