Tänään leikkasin nurmikon ja todella tarkkaan. Vetelin kaikki jo kukkineet kukat tasaiseksi ja siistin myös ojan pientareet. Vetelin vielä viikatteella ne kohdat mihin koneella ei päässyt. Pujot sun muut tasaiseksi. Muutama läntti jäi ajamatta, kun kone teki topin. Bensaa oli säiliössä, mutta ehkä liian vähän. Ryyppy ei tainnut antaa koneelle tarpeeksi apuja ja se ei siksi käynnistynyt. Haen huomenna lisää löpöä.

Naapurin kakarat touhusivat taas pihassaan kavereidensa kanssa. Kirosivat ja huusivat kuin mielipuolet. Laitoin pihaamme radion soimaan Ylen klassista. Pojat häipyivät pihasta alta aikayksikön. Toistin homman kolme kertaa päivän aikana. Nuoriso ei jaksa kuunnella klassista, se on nyt todistettu moneen kertaan.

Naapuri rouva soitti minulle. Olin hänen kanssaan eilen kaljalla. Hänen miehensä oli työnantajansa järjestämissä juhlissa eilen. Tulos: venähtänyt nivelside ja hukkunut kännykkä. Olivat olleet Hatanpään päivystysasemalla tänään neljä tuntia. Mies sai kaksi viikkoa sairaslomaa näin aluksi.

Huomenna olen menossa pojan kanssa elokuviin ja tyttären kanssa kaverilleni kylään. Mukavaa viettää aikaa lasten kanssa. Varsinkin kun he ovat omia.