Eilen likkakaverini soitti minulle töihin ja kysyi perutaanko koko iltameno. Toinen kavereistani ei halunnutkaan lähteä minnekään. Hänellä oli kotona jotakin ongelmia. Minä sanoi että ei kyllä peruta, lähdetään sitten kaksistaan liikkeelle. Ja niin teimmekin.

Menin heti töiden jälkeen kampaajalle. Myöhästyin sovitusta ajasta 20 minuuttia. Bussi tuli Keskustorille ensin 10 minuuttia myöhässä ja tähän neljän bussiin tuli sitten joka pysäkiltä porukkaa. Soitin kampaajalle ja ilmoitin myöhästyväni. Kampaajalla olin melkein ilta seitsemään asti. Leikkaus ja värjäys kesti melkein kaksi tuntia. Kuulin taas koko kylän juorut yhdellä istumalla.

Kaverini tuli hakemaan minua autollaan. Menimme Keskustorille ja söimme siellä täytetyt letut. Sitten kävimme Astorissa kaljalla ja siiderillä. Ohjelmatelttaan menimme hieman ennen ilta kymmentä. Out 'n loud oli todella hyvä. Yleisö hurrasi ja taputti ihan hullun lailla. Luulen ettei yleisössä ollut kovinkaan monta heteroa. Minua ja likkakaverianikin pidettiin varmaan lesboparina. Mutta mukavaa meillä oli. Homojen esityksen jälkeen oli argentiinalaista tangolaulantaa tarjolla. Kuuntelimme pari kappaletta ja lähdimme sitten kotiin.

Poika oli hereillä, kun tulin kotiin puolenyön jälkeen. Juttelimme kaikenlaista ja leikimme kissan kanssa. Nukkumaanmeno siirtyi yö kahteen. Tänään sitten nukuimmekin reilusti yli puolenpäivän.

Tänään oli tarkoitus viedä poika parturiin, mutta sekin jäi. Poika saa mennä maanantaina ihan omin nokkineen sinne parturiin. Haimme pitsat. Minä valitsin iänikuisen Pollo Americanan tilalle uutuuspitsan, Pekoni- Barbeque. Oli muuten niin rasvaista että rasvat vaan valui suupielistä. Mutta oli se hyvää!

Soitin tyttärelle ja kysyin, lähtisikö hän kanssani sunnuntaina teatteriin. Lupasi lähteä. Jos saan liput Kokkola näytökseen, niin sitten menemme. Huomenna olen menossa Frenckeliin lippuja myymään, jollei sitäkin näytöstä ole taas myyty loppuun.

Kaverini kävi meillä illalla kahvilla. Hän on lähdössä huomenna Tallinnaan. Tilasin häneltä otsalampun. Minun piti ostaa sellainen jo Viipurista, mutta kaikessa tohinassa se jäi ostamatta. Jos vaikka syyspimeällä innostuisin lenkkeilemään. Päätimme osallistua sauvakävelytapahtumaan. Pääsemme Guinnessin ennätystenkirjaan jos rikomme ruotsalaisten ennätyksen.

Paljon en ole tänään mitään tehnyt. Pesin käsin pojan valkoisen lippiksen. Se tulikin aika puhtaaksi, kun tein seoksen pesupulverista ja Vanishista. Päivitin myös omakotiyhdistyksen nettisivut. Pihakirppistapahtumaan haetaan lisää osallistujia.

Ilma on ollut erittäin kuuma ja painostava. Ukkosrintama nousi ilta kuuden maissa etelän suunnasta. Jyrinää, mutta ei salamointia. Vettä rovahti sen verran että maa kastui.