Soitin työkkäriin ja sain tiedon puhelimessa. Täällä töissä muutama ihminen tietää asiasta, mutta pomo ei. Nyt täytyy miettiä koska ja kuinka kerron asian hänelle. Toivottavasti on ymmärtäväinen. Jos vaan on mahdollista, haluaisin jotenkin tehdä kahta asiaa päällekäin.

Eli olisin kurssilla ja siinä sivussa vielä soittelisin yrittäjäjäseniä. Täytyy vaan ottaa selvää, kuinka verottaja, ammattiliitto ja työkkäri suhtautuvat suunnitelmaani. Joku taho varmaan tyssää suunnitelman.

Yrittäjäkurssilla pääsen hiomaan liikeideaani ja laskemaan kannattavuutta. Tiedän että monella, joka on tämän kurssin käynyt läpi, ajatus yrittäjyydestä on haudattu vähin äänin. Minä olen omassa asiassani viisaampi sitten joulukuulla, kun kurssi loppuu.

Lähden töistä vähän aikaisemmin ja menen kampaajalle. Kaverini lupasi soitella lähteekö hän illalla liikkeelle omalla autolla vai bussilla. Näin arkiviikolla on aika hankala päästä meille päin yöllä muuten kuin taksilla. Toivottavasti saan kyydin sekä mennen että tullen.