Olin ihan täpinöissäni tänään. Tuli niin mukava olo, kun sain kerrottua pomolle suunnitelmistani. Sitten kerroin asiasta kaikille työkavereilleni. Varsinainen työ, eli yrittäjille soittaminen jäi todella vähiin.

Saan tienata kurssin aikana 127 euroa kuussa ja se ei vähennä koulutusrahaani. Summasta toki vähennetään vero. Ei mikään suuri summa, mutta on se rahaa sekin.

Minun pitää varmuuden vuoksi olla yksi päivä työttömänä. Eli ensi viikon perjantaina menen työkkäriin ilmoittautumaan. Nyt pitää tarkistaa onko PlusTV:n palkkatodistus kelvollinen. Allekirjoitukset, puhelinnumerot ja lomapalkan maksut OK. Nykyisestä työstä on saatava samat todistukset. Soitan huomenna työkkäriin ja ensi viikolla teen koulutusrahan anomuksen.

Poika oli saanut tänään ruokaa koululla riittävästi. Hänen luokallaan taitaa olla kaikki mykkiä. Pojat eivät ole keskustelleet keskenään mitään. Sanoin pojalle että hän voi myös itse aloittaa keskustelun.

Minulla on huomenna vapaapäivä. Leivoin jo tänään kaksi kääretorttupohjaa. Toinen on vaalea ja toinen tumma. Täytän kakun tänään ja huomenna päällystän sen. Kakun väliin tulee mansikkaa, banaania, vaniljakastiketta ja suklaarouhetta. Huomenna laitan kermavaahtopäällisen ja koristeeksi karambolaa.

Kävin illalla ostamassa kakkutarvikkeita Kangasalan Prismasta. Naapurin rouvan kanssa tein tunnin lenkin. Hän oli laihtunut 4,5 kiloa kahdessa viikossa noudattamalla South Beach diettiä. Minulla on ollut kyseinen kirja jo monta vuotta. Pelkkä kirjan omistaminen ei kyllä laihduta.