Nimittäin kissan nimipäivät. Tänään sitten kahviteltiin kissamme nimppareiden kunniaksi. Kuvassa tyytyväinen sankari pihalla puulaatikon päällä nauttimassa kesän lämmöstä.

795877.jpg

Olin tyttären kanssa katsomassa sambakulkuetta. Kulkue oli mielestäni viimevuotista lyhyempi, mutta hieno se oli. Yleisöä oli tienvarsilla aika paljon. Ilma oli todella helteinen. Kulkueen huoltojoukot tarjosivat tanssijoille vettä pulloista. En ole hygieenikko, mutta minusta samasta pullosta juominen ei ole oikein hyvä juttu.
795879.jpg

Kaverini soitti ja sanoi tulevansa meille kissanpäiville. Olin juuri silloin tyttären kanssa kaupungilla. Ostin Liisan leipomosta kolme suklaapullaa kahvipöytään. Tyttären kanssa ehdimme myös käymään syömässä Manhattanissa. Oli minun vuoroni tarjota.

Sitten kahviteltiin meillä. Sekä kaverini että tyttäreni olivat menossa yöksi töihin. Vein tyttären kotiinsa ja innostuin leikkaamaan heidän pihastaan ruohon. Heidän rivitalossa ei ole ruohopihaa kuin läntti ja halusin kokeilla käsikäyttöistä ruohonleikkuria. Se olikin aika tylsä ja jälki ei ollut kehuttavaa.

Nyt pitäisi vielä mennä omaa ruohokenttää leikkaamaan. Toivottavasti naapurit eivät hermostu myöhäisestä ajankohdasta, illalla on mukavampi leikata kuin päivän paahteessa. Tytär tulee huomenna keräämään viinimarjoja. Ja pojalle pitäisi mennä huomenna ostamaan kouluvaatteita.