Soitin päivällä kaksi kertaa työkkäriin ja kyselin pääsinkö kurssille. Tietoja ei oltu kirjattu koneelle, joten odottelen huomista ja silloin varmasti saan vastauksen.

Töissä oli ihan sikakuuma. Minulla on kaikkein kuumin paikka koko puljussa. Aurinko paahtaa iltapäivällä täydellä terällä työpisteeseeni ja ilmastointiahan meillä ei ole. Sain uutta soittoaluetta tänään. Soitan nyt Keski-Pohjanmaata. Oikein mukavia ihmisiä tuntuvat olevan.

Sain yhden kaupan myös Hämeenkyröön. Siskoni kampaaja päätti liittyä yrittäjiin, hän on avaamassa verkkokaupan. Hän tuo laukkuja Amerikasta. Kauppa on käynyt kuulemma hyvin.

Tänäänkään ei tarvinnut mennä myymään teatterilippuja, näytös oli loppuunmyyty. Varasin kavereilleni liput huomiseksi ohjelmatelttaan ja minulla onkin vapaalippu valmiina.

Heti töiden jälkeen lähdin läheiseen eläintarvikekauppaan. Koira oli saanut eilen viimeiset kuivamuonat ja tänään hain uuden säkin ruokaa. Samalla matkalla poikkesin Messukylän kirjastoon. Palautin lainani ja lainasin uutta. Kolme CD:tä: Edith Piaf, Hector ja Carola. Kaksi elokuvaakin lainasin: Bad luck love ja Kaalbringenin kurkunleikkaaja. Myös kaksi kirjaa: Intialainen keittokirja ja Jamie Oliver. Pari aikaisemmin lainaamaani kirjaa jäi palauttamatta, koska en löytänyt niitä. No, onneksi niissä on aikaa eräpäivään.

Tein niitä tortilloja vihdoinkin. Söin yhden illalla ja kaksi tein huomiseksi. Toisen otan evääksi ja toisen syön heti kun pääsen kotiin. Ehdin olemaan kotona noin viisi minuuttia ja sitten ampaisenkin kampaajalle. Sitten me likat lähdemme Tapahtumien yöhön. Täytyy vielä muistaa ilmoittaa huomenna pomolle että minulla on vapaapäivä perjantaina.