Tänään nautin taas vapaapäivästä. Heräsin puoli yksitoista ja vetelehdin muutaman tunnin. Poika heräsi hieman minun jälkeeni.

Iltapäivällä kävin palauttamassa lottoni ja kenoni. Samalla osallistuin porukkamonivetoon.  Sain Kenosta voittoa kolme euroa ja monivedosta puolitoista euroa.

Iltapäivällä soitin siskoni tyttärelle. Hän kertoi eilen että heillä on yksi ylimääräinen digiboksi. Hain sen boksin meille tänään. Olipa mukava autoajelu Ylöjärvelle. Kuuntelin autossa Carolan lauluja ja lauloin mukana. Parasta autossani taitaakin olla hyvät stereot.

Mikään kanava ei näy boksin kautta. Kokeilin sitä kolmeen telkkariin. En tiedä onko vika boksissa vain antennissa? Meinasi mennä hermo, mutta eipä mennyt. Jos nyt saan tänne jonkun järki-ihmisen asiaa selvittämään, niin asia on järjestyksessä.

Olen lukenut tyttären antamaa kirjaa, todella hieno opus. Siinäkin kehotetaan luopumaan turhista tavaroista. Hii ja Hoo, projekti on ollut käynnissä pitkään. Todellisia tuloksia ei ole vaan tullut. Yritän TAAS tsempata.