821645.jpg
Heräsin aamulla kuuden jälkeen. Kun hain Aamulehden postilaatikolta, kuulin auton tyhjäkäynnin ääntä lähistöltä. Meillä alkoi uusi rengaslinja tänään liikennöimään talomme ohi. Bussi olikin talomme lähistöllä parkissa odottelemassa lähtöaikaa. Hieno juttu!

Kokeilin uutta linjaa tänään paluumatkalla töistä tullessani. Keskustorilta Messukylään kului aikaa vain kymmenen minuuttia. Omalla asuinalueellani olimme kahdessakymmenessä minuutissa. Sitten bussi toppasi huoltoaseman eteen. Kuski huikkasi että tässä ollaan parkissa kymmenen minuuttia. Siitä oli matkaa kotiini noin 500 metriä. Aamuinen bussi oli ollut parkissa väärällä pysäkillä, sanoi kuski. Systeemi ei toimi ollenkaan.

Viime vuonna lopetettiin yksi bussilinja ja tämän uuden linjan piti korvata sitä. Me vanhan päätepysäkin lähettyvillä asuvat emme saaneet mitään apua. Joko kävelet Kangasalantieltä kotiin tai odottelet pysäkillä lähtöä kotisi lähellä olevalle pysäkille 10 minuuttia. Suunnitelma on järjetön. Kirjoitan huomenna Aamulehden yleisönosastolle ja Tampereen kaupungille jutun asiasta. Tytär oli jo laittanut asiasta palautetta. Soitin nimittäin hänelle ja kerroin bussimatkastani.

Tytär tuli käymään. Olin tehnyt (hyvää) pitsaa. Joimme kahvit ja lähdimme sitten perheretkelle. Pojalla alkaa huomenna koulu ja kävimme näyttämässä missä tarkalleen on Pyynikin palloiluhalli. Pääsykokeet olivat olleet eri paikassa. Meillä oli oikein mukavaa yhdessä. Tytär oli liikkeellä poikakaverinsa pakettiautolla. Onneksi siinä on ilmastointi!

Paluumatkalla kävimme hakemassa naapureiltani meidän vara-avaimen. Soitin tänään löytötavaratoimistoon, mutta avaimiani ei ollut siellä. Laitoin sähköpostia teatterikesälle, mutta en ole saanut vastausta. No, huomenna menen siellä käymään illalla juhlissa. Muistan että otin avaimet kaulanauhasta siellä keittiöllä, eli avaimet voisivat löytyä sieltä. Asia selviää siis huomenna.

Tänään tuli kirje työkkäristä. Virallinen tieto kurssille pääsystä ja yhteydessä oli koulutusrahaa varten hakemuslomake.

Ikivalkea. Sadetanssisi oli menestys. Tampereella satoi rankasti ja Pori jäi tulvan alle. Nyt on taas niin saa#anan kuuma. Voisitko taas tanssia?