Päivä alkoi huonosti. Heräsin aika kauheaan päänsärkyyn. Minulla on harvoin päänsärkyä, joten nyt olo oli tukala. Piti sitten ottaa Buranaa että olo helpottuisi.

Touhusin kirppikselle arvontavoittoja. Ensin ajattelin että kaikki arvat voittavat, mutta muutin suunnitelmia. Myyn sata arpaa ja hinta on euron kappaleelta. Päätin että joka toinen arpa voittaa, joten palkintoja on oltava (vain) viisikymmentä. Sain palkinnot numeroitua tänään.

Lähdin iltapäivällä läheiseen lahjatavaraliikkeeseen päivittämään veikkauksiani. Matkalla poikkesin Teboililla tankkaamaan autoon 15 litraa bensaa. Kun olin lähdössä lahjatavaraliikkeestä, autoni sammui liikennevaloihin. Ihan totaalinen stoppi. Yksi auto törmäsi minun autoni takana olevaan autoon. Siihen ei tullut kait mitään jälkeä, tutkailivat jälkiä mutta niitä ei sitten ollut. Autoni työnnettiin tien pientareelle. Soittelin apuja jos mistäkin. Lopulta sain autoni käyntiin ja ajoin tuhatta ja sataa kotipihaan.

Keräsin kirppiskamaa kasaan ja päätin että lähden ruokakauppaan. Meillä oli kaikki ruoka ihan loppu, ei ollut edes yhtä leivänkannikkaa. Ajattelin että nyt se auto taas toimii. Olin väärässä. Peruutin auton pihasta ja pääsin kolme metriä eteenpäin. Ja siihen se auto pysähtyi. Starttasi, mutta ei käynnistynyt.

Päätin lähteä linja-autolla kaupungille ruokaostoksille. Matkalla poikkesin paikalliselle huoltoasemalle. Juttelin siinä autoni ongelmista ja eräs viisas mies kommentoi minulle takaisin. Hän epäili että autoni kaasarissa on kosteutta. Ruiskukoneessa kuulemma pisarakin on liikaa. Jos laittaisin autoni lohkolämmitykseen yöksi, niin kaasari saattaisi kuivua. Näin hän neuvoi.

Huomenna en yritä käynnistellä autoa, koska koko päivä menee kirppiksen kanssa. Jos sitten seuraavaksi yöksi laitan auton lämmitykseen. Pihakatos on kokoamatta, toivottavasti huomenna ei sada. Tytär ei ehtinyt poikkeamaan, koska menee taas yöksi töihin. Ex-poikakaveri lupasi tulla ensi viikonloppuna kylään. Nyt oli kiireitä, hän oli lähdössä Viroon nyt viikonloppuna.