Bu Jormasen neuvosta tein tänään yhden työhakemuksen kaupanalalle. Rautakauppaan haettiin myyjää LVI-osastolle. Soitin ja kysyin lisätiedot. Työaika 20-37 tuntia, työtä aluksi kolme kuukautta, mutta melko varmasti vuoden loppuun asti. Työhakemuksestani saa sen kuvan että olen alle 30-vuotias ja jonkun verran alan kokemusta omaava. Toivottavasti kutsuvat haastatteluun.

Toinen mahdollinen työpaikka olikin yllätys. Lähipubimme haki työntekijää ja paikka oli ilmoitettu tänään julki. Työmatkani olisi alle 100 metriä ja useimmat asiakkaat olisivat jotensakin tuttuja. Tänne pubiin minä menetin lasteni isän aikoinaan. Ravintola-alan kokemusta minulla on aika vähän. Alkoholipassia ei ole, mutta hygieniapassi kyllä. En tiedä haenko tätä hommaa. Työaika noin 30 tuntia viikossa.

Rahat on nyt totaalisesti loppu. Tilillä on sata euroa ja tilipäivään on aikaa vajaat kaksi viikkoa. Tänään kävin ruokakaupassa ja näillä eväillä pärjäämme ainakin viikon. Vakuutusmaksun eräpäivä oli tänään ja summa on noin 300 euroa. Maksan sen huomenna limmiittijoustoluotolla, toivottavasti joustoa vielä on jäljellä.

Naapureiden kanssa en ole vielä keskustellut rikkoutuneesta ikkunasta. Otan asian esille kyllä tämän viikon aikana. Pihavarasto on kyllä kauniin näköinen uudessa maalissa. Jes!