Tytöt, siis minä ja tyttäreni olimme tänään remonttihommissa. Hain tyttären ja hänen poikakaverinsa porakoneen meille illalla. Ensin kiinnitimme pihavarastoon loput koristelistat. Sitten tytär korjasi vessan lukkoa. Myöhemmin illalla asensimme yhdessä tyttären kodin pesuhuoneeseen suihkuverholle tangon.

Yksi naapureistani on alkanut heittelemään koirankakkaa kadulle. Hän oli eilen huomauttanut pojalleni että koiranomistajan on kerättävä kakat pois. Poika ulkoiluttaa nyt koiraamme toisaalla. Tämä naapuri oli vielä laittanut kyltin sähkötolppaan: siinä kerrotaan laista, joka velvoittaa koiranomistajaa siivoamaan jätökset. Tekisi mieli laittaa siihen alle huomautus, että sähkötolppiin ei saa kiinnittää mitään ilmoituksia.

Poika oli taas illalla kaverillaan. En ole muistanut kysyä häntä meille töihin tonnilaiseksi. Jospa huomenna muistaisin. Huomenna poika sitten lähtee Hämeenkyröön siskoni luokse.

Tänään soittelinkin kuin viimeistä päivää. Tilikausi katkeaa perjantaina ja olisi hyvä saada monta kauppaa sitä ennen. Työkaverini sanoi että yrittäisin vaan sinnitellä tässä työpaikassa ainakin syksyyn asti. Heinäkuu on aina huonoa aikaa ja syksymmällä tilanne paranee.

Tänään oli Oprahissa mielenkiintoinen jakso. Esillä oli laihdutus, tai oikeastaan elämäntapamuutokset. Syö kuituja ja pähkinöitä, käytä öljyjä, hommaa lihaksia, kävele, nuku hyvin ja harrasta seksiä. Siinä ohjeet tiivistettynä. Painonpudotus on taattu!