Aamulla nukuin pitkään ja se olikin ihanaa. Yöllä näin unta eräästä miehestä. Aamulla ihmettelin oliko se unta vai totta. Sehän on totta että kaikki ihanat ja mukavat miehet ovat varattuja. Samoin tämä uneni mies.

Iltapäivällä hain pitsat itselleni ja pojalle. Siivoilin papereita ja katselin telkkaria. Punaisen langan uusinnassa oli Juice Leskisen haastattelu. En ollut aiemmin nähnyt ohjelmaa ja nytkin alku jäi näkemättä. Juice puhui ihan asiaa ja Maarit Tastula haastatteli häntä taidolla.

Kävin ruokakaupassa, ostin torttupohjan, vispautuvaa vaniljakastiketta ja persikan siivuja. Tein niistä tortun. Kaverini pyöräili meille ja joimme kahvit. Keskustelimme yrittäjyydestä. Kaverin on ollut 12 vuotta yrittäjänä ja hänen isänsä ja veljensä vielä kauemmin. Ei ole helppoa yrittäjällä, ei.

Naapurin pariskunta tuli meille kahville illalla yhdeksän aikaan. Syötiin loppu torttu pois. Ehdin leikkaamaan nurmikkoa osittain ennen heidän vierailua. Huomenna jatketaan. Juttelin naapurin rouvan kanssa tulevasta Viipurin matkasta. Varkaita pitää varoa!

Siskoni piti tulla meille tänään. Hän soitti ja sanoi tulevansa vasta huomenna. Hänellä on huomenna muutenkin asiaa Tampereelle ja kyläily hoituu siinä ohessa. Tytärkin tulee huomenna käymään. Soitin hänelle tänään. Heillä on rauha maassa ja remonteistakin on keskusteltu asiallisesti.

Mukavaa viikkoa teille lukijoille!