Pääsimme töistä tänään jo kahdelta, heinäkuun perjantait sujuvat tähän tapaan. Minä oli kyllä puoli kolmeen asti töissä ja otin vielä työpuhelimen kotiin mukaan. Pari soittoa tein vielä viiden maissa ja sainkin kaksi uutta jäsentä mukaan. Taidan jatkossa kuljettaa puhelinta kotiin. Yrittäjiä tavoittaa parhaiten kello kuudentoista jälkeen.

Naapurit siivoavat pihaansa ihan täyttä päätä. Rakennusjätettä on sirkkelöity puupinoiksi ja jätelava täyttyy pihalla. Ovatkohan saaneet huomautuksen kaupungilta? Naapurin pojilla on ollut taas käytössä kuula-aseet. Pojilla on suojukset kasvoilla ja sellainen pitäisi minunkin hommata. Kuulapanos ei todellakaan pysähdy pensasaidan kohdalle. Taas saa varoa laukauksia omassa pihassa. Viime kesänä oli jo täpärät paikat.

Kävin illalla kauppareissulla Kangasalan rompepäivillä. Tuttavani olivat siellä myymässä romppeitaan. Kahvittelin heidän kojullaan ja kiertelin alueella. En ostanut mitään, mutta katselin hieman hintatasoa ensi syksyn pihakirppistämme varten. Rompepäivillä liikkuu muuten todella mielenkiintoisen näköisiä ihmisiä, varsin paljon myös motoristeja. He vasta mielenkiintoisia ovatkin.

Nyt täytyy toivoa poutaa huomiseksi. Tarkoitus on maalata pihavarasto. Ex-poikaystävä on tulossa aamulla tänne hommiin. Olen varannut meille herkkuruokia: teen liha-kasvis-perunapadan uunissa ja kahvin kanssa on tarjolla mansikkatorttua. Ostin valmiin torttupohjan Prismasta. Se ei ollut hinnalla pilattu: 79 senttiä. Laukontorilta ostin iltapäivällä sipulinipun, herneitä ja mansikoita. Tänään pitäisi vielä tehdä fetasalaattia. Pienimuotoinen aurinkotanssi on vielä veivattava huomista ajatellen. Ei sadetta huomiseksi, EI.

Mukavaa viikonloppua juuri sinulle, joka tätä nyt luet!