721038.jpg

Eilen huomasimme pihavarastoa maalatessa että yksi ikkunoista on rikki. Juuri se naapurin puoleinen, missä pihassa heidän pojat kavereineen menevät kuulasotaa. Lasissa on pieni pyöreä kuulan mentävä reikä ja säröt sen ympärillä. Hajoaa varmaan aika pian pienimmästä kosketuksesta. En ole ollut vielä yhteydessä poikien vanhempiin, kun en tiedä kuinka asian esittäisin. Jo viime kesänä pyysin heitä ottamaan pojilta kuulapyssyt pois. Jos ikkuna menee rikki, niin varmaan silmäkin. Omassa pihassa pitäisi olla suojalasit päässä?

Tänään nukuin kello kahteentoista asti. Selkä ja hartiat olivat tosi kipeät. Eilisen urakan veroja. Poika nukkui ihan yhtä pitkään ja lähti sitten iltapäivällä kaverilleen. Sitä ennen kävi suihkussa ja minä tein pojalle makkaramunakkaan. Minä söin eilisen pataruuan jämät ja menin koiran kanssa päiväunille. Piti nukkua vaan puolisen tuntia, mutta siinä menikin yli tunti.

Unien jälkeen kävin suihkussa ja siirryin netin ääreen. Osallistuin Tori-lehden ”Vakuuttavin vatsa”-kisaan. En laittanut mukaan kuvaa omasta vatsastani, vaan kuvan poikani vatsattomuudesta. Jos voitan, lupasin kirjoittaa lehteen edistymisestäni. Palkintona on nimittäin vuoden jäsenyys liikuntakeskus GoGo:ssa.

En ole tänään poistunut kotoa minnekään. En lähtenyt edes ruokakauppaan. Jääkaapissa on vajaa litra maitoa, juuston jämät, muutama siivu makkaraa ja kissalle vajaa purkki Latzia. Niillä pärjätään huomiseen. Leipä oli aika lopussa, joten tein pikasämpylöitä. Kaurahiutalepaketin takana oli helppo ohje.

Huominen töihin lähtö ei kauheasti huvita. Juttelin tänään erään tuttavani kanssa. Hän kehotti minua hakemaan kaupungille töihin. He työllistävät 6-8 kuukautta työttömiä. Ongelma on vaan se että en ole nyt työtön, enkä pitkäaikaistyötön. Otan asiasta kuitenkin selvää.