767339.jpg

Vietän ruhtinaalliset neljä päivää kesälomaa. Puolet lomasta meneekin Viipurissa. Lähtö on aikaisin aamulla, yritän mennä aikaisemmin nukkumaan. Mutta taitaa jäädä yritykseksi. Nyt illalla on vielä käytävä ruokakaupassa, tai sitten jätän vaan pojalle rahaa. Käteistä rahaa on kuitenkin haettava.

Ei päivää ilman sairautta. Vasen nilkkani on ollut ihan älyttömän kipeä tänään. Hyvä kun pääsin nilkuttamalla aamulla bussipysäkille. Päivällä nilkka oli välillä parempi ja välillä huonompi. En tiedä mikä sitä vaivaa. Jospa eilinen sandaaleilla sateessa tarpominen on syynä? Nilkka on aikoinaan murtunut ja ruuvattu kasaan. Ehkä sekin on syynä. Enää en kyllä jaksa lähteä apteekkiin sidostarpeita hakemaan.

Ex-poikaystävä oli minua vastassa töistä päästessäni. Matkalla haimme ulkovarastoon salvan lukkoa varten ja se on nyt paikallaan. Samalla kiinnitettiin talon seinään tuuletusripa. Varaston sisälle laitettiin ripustuskoukkuja lisää. Muutama koristelista vielä ruuvattiin varaston ulkoseinälle. Nyt varasto on vihdoinkin valmis.

Joimme kahvit ja söimme lämpöisiä voileipiä. Mies kiirehti ja lähti tytärtänsä tapaamaan. Lupasi vielä tehdä minulle varastolle luiskan ruohonleikkuria ja polkupyöriä varten. Eli jatkuuhan se homma vieläkin.