Olipa ihanaa nukkua puoli kymmeneen. Luin Aamulehden tarkasti ja nautin rauhallisesta aamuhetkestä. Päivällä paistoin jauhelihan ja keitin makaronit. Ruokana oli jauhelihamakaronilaatikkoa. Illalla tein vielä vispipuuroa pakasteesta löytyneistä viinimarjoista.

Tämä oli ihan täydellinen lepopäivä. En soittanut yhtään työpuhelua, vaikka työpuhelin ja listat olivat kotona.

Soitin siihen järjestöön, johon aioin hakea töihin. Heillä ei ole rahaa eikä aikomustakaan palkata ketään oikeasti hommiin. Työelämävalmennuspaikka olisi kolme kuukautta voimassa. Aika älytöntä että ilmoituksessa lukee isolla SIJOITUSMAHDOLLISUUS. Järjestöllä tai työnantajalla ei ole pienintäkään suunnitelmaa palkata työntekijää vakituiseksi. Käyttävät vaan härskisti systeemiä hyväkseen.

Soitin työkkäriin ja pyysin nopeasti vastaanottoaikaa. Yllättäen sain ajan ensi perjantaiksi. Kerroin että haluan yrittäjäkurssille ja muutenkin tarvitsen apua heiltä. Yrittäjäkurssille olisin päässyt jo tammikulla, mutta kun työllistyi yllättäen. Liikeidea on valmiina ja kehittelyt on kesken. Intoa on.

Soitin jätehuoltoon ja sain sovittua että roskiksemme tyhjennetään jatkossa vain kerran kuukaudessa. Emme saa millään roskista täyteen kahdessa viikossa. Kierrätämme pahvit, metallit ja jätepaperin. Siivosin ja sain roskikseen aika paljon jätteitä.

Ajattelin ilmoittautua tähän ohjelmaan, harkitsen asiaa kyllä vielä. Joku tsemppaus olisi pakko saada kuntoiluun ja laihduttamiseen.