Olipa ihanaa nukkua kello yhdeksään asti. Luin lehden ja leivoin peltileivän. Kun leipä oli uunissa, kävin suihkussa. Pojan mielestä leipä ei ollut nyt niin hyvää kuin ensimmäisellä kertaa. Tein ihan samalla ohjeella, mutta nyt leipä ei noussut niin hyvin kuin viimeksi. Missähän vika?

Iltapäivällä kävin pojan kanssa Osuuspankissa. Tilasimme pojalle Visa Electronin ja siirsimme käyttötililtä rahaa sijoitukseen. En halunnut että kortin taakse jää isompaa summaa. Kyselin myös omia käyttöoikeuksiani pojan tiliin. Siihen asti kun poika on alle 18-vuotias, minä saan käyttää tiliä myös. Kun poika täyttää 18 (huhtikuussa), hänet kutsutaan pankkiin keskustelemaan asiasta. Hii hoo! Pojan tiliin ei ole koskettu vuosiin, enkä ole käyttänyt rahoja omiin juttuihini. Pojalla ja samoin tyttärellä on isäni ja äitini laittamia säästöjä tileillään. Tytär on käyttänyt rahansa järkevästi ja haluan varmistaa että poika tekee samoin. Taidanpa laittaa pojan Nordean säästöt järjestykseen ennen huhtikuuta. Kyseessä ei ole suuret summat. Saimme oikein hyvää ja ystävällistä palvelua Osuuspankissa.

Samalla reissulla kävimme myös kirjastossa. Ajoin matkalla melkein kolarin. Olin kääntyvien kaistalla, kun huomasin että pitikin mennä suoraan risteyksen yli. Siinä sitten vaan mentiin väärältä kaistalta yli. Onneksi poliisit eivät nähneet. Sakko olisi tullut. Poika sai kotimatkalla kuunnella autossa Baddingin musiikkia. Lainasin kirjastosta Baddingin tupla-CD:n.

Piti niin soitella työpuheluita tänään. Soitin pari sovittua soittoa ja kumpikaan ei vastannut. Erään kuljetusalan yrittäjän sain kiinni. Olin laittanut hänelle aiemmin jo sähköpostilla tietoa jäseneduista. Hänellä on kymmenen työntekijää ja sitä myöden jäsenmaksu on hieman alle 400 euroa vuodessa. Jäsenmaksun saa firman vähennyksiin kokonaisuudessaan. Mies mietti summan suuruutta. Hän kuuluu myös kuljetusalan järjestöön ja saa sieltä joitakin palveluja. Olen luullut että näinkin suuren firman toimitusjohtaja ei mieti alle viidensadan euron summia kovin laajasti, mutta olin väärässä. Sovimme että olemme yhteydessä elokuulla.

Niska ja hartiat eivät ole enää kauhean kipeitä. Ainoastaan vasen puoli hartioista on tulehtunut. Ihan tarpeeksi kipeä kuitenkin. Menen kyllä huomenna töihin.