Tänään latasimme pojan kanssa musiikkia MP3-soittimeeni. Sieltä löytyy nyt Sleepy Sleepers, Leevi and the Leavings, Alatalo, Pauli Hanhiniemi, CCR, Juice ja Vesa-Matti Loiri. 65 kappaletta ja kesto noin puolitoista tuntia. Pyytelin vieläkin pojalta anteeksi eilistä hurjistumistani.

Kun kuuntelee musiikkia kuulokkeet päässä, musiikki menee ikään kuin pään sisään. Siinä unohtaa kuka ja missä on. Jos nyt näette Tampereella hytkyvän ja notkuvan ihmisen, jolla on kuulokkeet korvilla, niin se olen minä. Saatan myös laulaa kappaleita. Jee, jee!

Korvat vaativat totuttelua. Vaikka tänään kuuntelin vain bussimatkalla Dancing Lasha Tumbaita muutamaan kertaan, niin korvani olivat kipeet iltasella. Olihan tosin ollut puhelimessa päivällä useamman tunnin. Pikaiset päikkärit paransivat korvatkin.

Ex-poikakaverini laittoi minulle tänään tekstarin: Onko hommat jo tehty? Soitin hänelle ja kerroin että pihavarasto on edelleen maalaamatta ja tervetuloa vaan tänne. Sovimme että hän tulee meille lauantaina kello yksitoista. Täytyy laittaa jotain hyvää ruokaa siksi päiväksi. Kiva kun saan apua remonttihommiin.