Aamulla menin pankkiautomaatille ja nostin 20 euroa. Tilille jäi 9,80 euroa. Oli tarkoitus ladata bussilippu sillä kahdella kympillä, mutta varasin rahan ruokailuun. Kävin päivällä ostamassa intialaisesta ravintolasta kaksi palaa pitsaa: maksavat euron kappalleelta.

Töissä jäi soitot taas todella vähiin. Onneksi huomiseksi on kolme jo myytyä kauppaa valmiina. Vietin aikaa netissä etsin kaikkea yrittämiseen liittyvää tietoa. Löysin yhden yrityksen, joka on melkein se minun suunnittelemani juttu. Voinkin kopioida siitä monta asiaa. Taidan laittaa sähköpostia myös tälle yrittäjälle ja kyselen lisätietoja. Emme ole kilpailijoita, koska emme asu samalla paikkakunnalla.

Soitin työkkäriin ja sain tietää että hakemukseni on tullut perille. Ensi viikolla tehdään päätökset. Virkailija toivotteli minulle onnea hakuprosessiin. Juttelin myös erään ravintolayrittäjän kanssa tänään työpaikan pihalla. Hän on ollut kaksi vuotta yrittäjänä kumppaninsa kanssa ja kertoi olevansa varsin tyytyväinen. Toivotteli myös onnea minulle.

Painelin suoraan töistä Nordeaan. Kerroin että rahat on loppu. Siirto tavoitesäästötililtä tehtiin nopeasti. Nyt pärjään jonkun aikaa, mutta säästäväinen pitää silti olla.

Sitten menin Sokoksen alakertaan salaatille. Tapasin siellä sattumalta vanhan tuttuni. Emme olleet nähneet toisiamme moneen vuoteen. Juttua riittikin aika lailla. Kävin ostamassa uudet patterit MP-kolmoseen ja latasin bussilippuni ennen kotimatkaa.

Kävin kaupassa ruokaostoksilla. Ostin pakastepullia huomiseksi. Pojan kaveri on tulossa meille kahville illalla. Pojat eivät ole olleet paljonkaan tekemisissä viime vuosina. Olivat aikoinaan samalla perhepäivähoitajalla hoidossa. Heillä on ikäeroa tasan vuosi.

Soitin tyttärelle. Ensin hän ei vastannut puheluun, mutta illemmalla sitten vastasi. Oli kuulemma käynyt ostamassa ne Lacosten kengät perjantaina. Pyysin häntä kahville huomiseksi.

Ex-poikaystävä soitti. Kuulin jo äänestä, että ei ihan selvin päin ollut. Kertoi että kuukauden viinalakko on nyt loppu ja telkkarista pitäisi tulla kohta jalkapallomatsi. Oli jo virittäytynyt tunnelmaan. Juteltiinkin aika kauan. Hän lupasi tulla perjantaina meille. Asentaa sitä ramppia sitten pihavaraston oven eteen. Lupasi ottaa myös kannettavansa mukaan. Tietokoneessa on kuulemma taas jotain hämminkiä.