Tänään sain siivottua keittiön kaappeja. Urakka alkoi jo eilen. Nyt on Tupperwaren kipot kansineen ojennuksessa. Huomasin että minulla on pitkälti toistakymmentä kattilaa. Sanoin tyttärelle ettei osta yhtään kattilaan, ennen kuin katsastaa mitä minulla on tarjolla. Paistinpannujakin on viisi kappaletta. Tavaraa on yli oman tarpeen. No, kaapit ovat nyt ojennuksessa ja kaikki tavarat löytyvät helposti.

Iltapäivällä lähdin tyttären kanssa kohti Hämeenkyröä poikaa noutamaan. Matkalla poikkesimme ensin Nekalan Rauta-Otrassa. Tytär osti kuulosuojaimet, missä on radio. Ne olivat tarjouksessa ja säästöä tuli parikymppiä.

Sitten menimme Amarilloon syömään. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Minä söin kanatortillan ja tytär kanahampurilaisen. Tytär sai morjestella työkavereitaan ja kertoa että on äitinsä kanssa syömässä. Palvelu pelasi hyvin.

Olimme siskoni luona vasta seitsemän maissa. Joimme kahvit ja siskoni esitteli meille uuden mullistavan öljyn. Udo öljy on sitä maailman parasta öljyä ja sitähän minunkin on nyt ostettava. Siskoni moitti minua ja tytärtäni, koska emme ole vieläkään alkaneet juomaan viherjuomaa.

Kotimatka sujui kaatosateessa. Onneksi liikenne ei ollut ruuhkaista. Meillä oli mukava reissu. Mukavaa että poika on taas kotona.