Kun tulin töistä, poika rötkötti sohvalla ja nukkui päiväunia. Olivat pelanneet ja valvoneet siellä kaverilla edellisenä yönä. Minä nukuin pienet päiväunet myös.

Onneksi naapurin rouva soitti ja kyseli Viipuriin lähtöä. Kävin heillä pikipäin ja sain ilmoitettua sotun, passin numeron, voimassaoloajan ja yhteystietoni. Naapurin rouva varaa matkamme huomenna. Itse matkaan lähdemme heinäkuun lopulla.

Aamulla tapasin Keskustorilla kosmetologini. Hän ihmetteli, kun minusta tai tyttärestäni ei ole kuulunut mitään. Sovin, että soittelemme ja varaamme ajat.

Kysyin pomolta luvan, että pääsen huomenna lähtemään töistä aiemmin. Menen maalikauppaan ja ehkä myös Prismaan. Huomenna minulla on töissä kehityskeskustelu. Minusta minulla on huonot soittolistat, mutta pomo epäilee että soittelen nykyään vähemmän kuin alussa. Tänään listalla oli tosi paljon eläkeläisiä ja ihmisiä jotka ovat jo jäseniä toisella firmallaan. Minulla menee tosiaan aikaa netissä surffatessa. Blogilista tulee tarkastettua päivittäin.

Tein illalla evästä huomiseksi. Julien ohjetta mukaillen sain tehtyä tonnikalasalaattia. Keitin puolitoista desiä riisi-kauraseosta, lisäsin kaksi purkkia tomaattiliemessä olevaa tonnikalaa, sulatin herne-maissi-paprikaa joukkoon, yksi silputtu sipuli ja mausteeksi chilijauhetta ja kuivattua tilliä. Eväsjuttuun lisään mukaan vielä keitetyn kananmunan.