Tänään otin tosi rennosti töissä. Soitin vain muutaman puhelun ja nekin melkein turhaan. Yrittäjät ovat lomalla tai eivät vastanneet ollenkaan puheluihin. Käytin aikani netissä: selailin ja kommentoin blogeissa.

Etsin myös personal traineria. Kahteen paikkaan laitoin sähköpostia ja nyt odottelen vastauksia. Huomasin myös että Fressi on uudessa paikassa Tampereella. Heillä oli aika hyvä tarjous trainerista. Nyt on taas se tilanne, että jotain olisi tehtävä. Ilman perseelle potkijaa en saa itseäni liikkeelle, se on tosi.

Yksi työkavereistani oli pahoinpidelty lauantaina klo 18.00 Kangasalan keskustassa. Nainen oli odotellut miestään pankkiautomaatilta erään ravintolan edessä. Kolme miestä oli tullut pummaamaan tupakkia ja rahaa. Kun niitä ei löytynyt, niin naista vedettiin turpaan. Hänellä on nyt molemmat silmät mustana ja silmälasit hajalla. Pahantekijät pääsivät karkuun ja tuskin heitä kiinni saadaan. Uskomatonta, mihinkä tämä maailma on mennyt Suomessakin.

Jaoin illalla koiran kanssa omakotiyhdistyksemme lehdet omalle jakoalueelleni. Koira onneton pelkää postilaatikkoryhmiä. Pelottavinta on kansien kolahtelut. Vaikka kuinka varovasti laitan kannet kiinni, niin koira vetää jarrut kiinni ennen kuin olemme edes postilaatikkojen kohdalla. Jakokierrokseen kuluikin aikaa aika lailla. Siinä tuli rupateltua useamman naapurin kanssa. Taas on kylän asiat tiedossa.