701503.jpg
Tein aamulla Pirkko-tädin peltileipää. Leipäjuuri oli yön tekeytymässä. Laitoin leivontakulhon tyynyliinan sisään, ettei kissa pääsisi sitä maistelemaan. Kissa olikin hyvin kiinnostunut leivonnasta. Leipä oli todella onnistunutta. Osa syötiin heti, osa odottaa huomista syömistä ja osan pakastin. Seuraavalla kerralla kokeilen eri jauholaatujen sekoitusta, nyt käytin vain vehnäjauhoja.

Olin tyttären kanssa taas Kodin Ykkösessä. Tytär osti tuplaverhotangot ja paneeliverhoja. Mattojen ostoa siirrettiin eteenpäin. Ostosten jälkeen kävimme kaverillani kahvilla. Tarjolla oli myös kotitekoista pitsaa. Kahvittelun jälkeen lähdimme kaverini ja tyttären kanssa tyttären asunnolle. Tyttären poikakaveri oli tehnyt hienosti välikatot valmiiksi ja työkaluja oli siivottu asunnosta pois. Heillä oli ihan viihtyisän näköistä. Olin nuoriparilla kylässä melkein ilta yhdeksään asti.

Kotona aloitin siivouksen. Ensimmäinen kohde oli yksi keittiön kaappi. Yleensä sullon sinne muovipusseja ja kasseja. Kyllä sieltä löytyikin vaikka mitä: ilotulitusraketteja, serpentiinejä, leivontavuokia, sukelluslasit, mehupillejä, pakastuspusseja, jne. Aika paljon sain tavaraa roskikseen. Yes!
701507.jpg701510.jpg
701512.jpg701513.jpg
Kuvassa kaappi ennen ja jälkeen. Ja tavarat jotka olivat kaapissa, osa on nyt jo roskiksessa.