Ilma on viilentynyt reippaasti. Aurinko vielä paistaa, mutta tuuli on voimakasta. Pieni sadekuurokin kasteli minut kun kävelin bussipysäkiltä puoli viiden maissa kotiin.

Hämeenkyrössä oli ukkostanut tänään. Soitin pojalle illalla, siellä oli kaikki OK. Poika pelaili siskoni tietokoneella, eli hänellä oli varmasti kotoinen olo.

Työpäivä oli ihan onneton. Soittolistani on pe*seestä: lopetettuja firmoja, 70-vuotiaita yrittäjiä, kiinalaisia ja juuri yritystoimintaa lopettamassa olevia yrittäjiä. Tuskin he liittyvät yrittäjien etujärjestöön. Kiinalaiset ehkä liittyisivät, mutta luulen että he eivät puhu kunnolla suomea. No, ehkä kokeeksi soitan huomenna jollekin kiinalaiselle.

Kävin illalla kauppareissun ohessa naapurissa hakemassa vara-avaimen ja vein sen toiselle naapurille. Naapurin poika ulkoiluttaa koiraamme huomenna. Minulla on kaksi kokousta huomenna ja olen kotona vasta ilta kymmenen aikaan.

Naapurin rouvan kanssa suunnittelemme matkaa Lontooseen heinäkuulla. Kumpikaan meistä ei ole käynyt siellä aiemmin. Varaukset pitäisi tehdä nopeasti. Ajattelimme tehdä pikapyrähdyksen, eli olla perillä kaksi yötä. Minullahan ei ole edes oikeaa kesälomaa, vain palkatonta vapaata. Ihan palkattomalta tämä työkin nyt tuntuu ;-)