Puhunko liikaa? Näin pomoni epäili. Maanantai oli nollapäivä ja tiistai ja keskiviikko meni sähköposteja laittaessa. Sain kyllä muutamat kaupat aikaiseksi. Mutta kuukausipalkka ei tule olemaan hääppönen näillä tuloksilla. Niin, jos asiakas haluaa sähköpostilla lisätietoja, en ole hoitanut kauppaa eli puhelua onnistuneesti. Toisaalta ymmärrän kyllä yrittäjiä, jotka haluavat nähdä mustaa valkoisella ennen liittymispäätöstä. Niin minäkin tekisin.

Luin tänään Lumikin liikuntablogia. Minun oli syytä myös aloittaa aktiivisempi liikkuminen. Tänään selvisi sekin että saan töistä neljä liikuntaseteliä kuukaudessa ilmaiseksi. Otan nyt edes ne käyttöön. GoGo on ihan työpaikkani vieressä, mikä sinne olisi mennessä.

Töiden jälkeen nukuin puolen tunnin päiväunet. Nyt ihan sängyssä. Olo oli paljon virkeämpi, kuin nojatuolissa torkkumisen jälkeen. Katselin pojan kanssa Studio Impossiblen ja varsinkin vanhainkotisketsi oli tosi hauska. Siinä irvailtiin vanhainkotien olevan kuin vankiloita ja naurettiin vanhuksen käsien vapinalle. Kaikella kunnioituksella vanhuksia kohtaan.

Kävin suihkussa ja lähdin tyttären luokse kyläilemään. Tytär on siellä helatehtaalla kesätöissä ja teimme tilausta. Tytär tarvitsee ovenkahvoja, naulakoita, suihkuverholle tangon ja ikkunaheloja. Minä tilasin ulkoseinään tuuletustelineen ja yhden ikkunakahvan. Hinnat nousevat heinäkuulla ja nyt niihin saa vielä henkilökunnan alennuksen. Kotimatkalla vein tyttären asiakaspalautuksen Kaukajärven ärrälle. Hän palautti H&M:ltä ostamansa hupparin ja yhden korun.

Siskoni soitteli siitä viherjauheen tilauksesta. Tytär maksaa rahat siskoni tilille ja tilaus lähtee sitten matkaan. Ehkä ensi viikolla saan jauheet kotiinkuljetuksena tänne. Sitten alkaa kokeilu.

Keräsin vielä illalla raparperin varsia ja vien ne huomenna työkavereilleni. Voisin kyllä itsekin tehdä viikonloppuna raparperikiisseliä ja raparperipiirakkaa. Onneksi huomenna on jo torstai. Tänään muuten luulin että on vasta tiistai. Viikot kuluvat todella nopeasti.