Töissä sain uuden ja paremman soittolistan. Tilanne parani hieman. Mielenkiinnolla odotan mikä tulee olemaan palkkani ja sehän selviää ensi keskiviikkona. Toukokuulta tuli kaksi peruutusta, eli ne provikat meni sivu suun.

Töiden jälkeen menin salaatille Sokokselle. Siitä suoraan Nordeaan kokoukseen. Ensin oli pankin höpinät kahden miehen ja yhden naisen voimalla. Sitten minun pitikin jo lähteä kohti seuraavaa kokousta. En ehtinyt nauttimaan pankin tarjoamia viinejä, ruokia ja kahveja. Kahvit olisi toki voinut fiksusti tarjota esitelmien aikana.

No, seuraavassa kokouksessa sainkin maistaa vettä jossa oli Ph-tippoja ja savea. Oli muuten hyvää! Kuuntelin Eric Cammalsin esitelmää SuperGreen-jauheesta ja muista InnerLight tuotteista. Esillä oli myös yksi liikeidea. Yllätyin, kun paikalla oli myös atk-tukihenkilömme, siis meiltä töistä. Hörpitäänköhän me molemmat viherjuomaa ensi viikolla töissä?

Soitin päivällä sekä tyttärelleni että pojalleni. Molemmilla kaikki OK. Poika tulee lauantaina kotiin ja viikonloppuna tapaan myös tyttäreni. Ihan on ollut ikävä lapsia. Mutta toisaalta ei tämä yksinolo mitään hassumpaa ole. Yksi ja yksin: onhan minulla täällä kissa ja koira.

Nyyh, se reissu Lontooseen siirtyy hamaan tulevaisuuteen. Matka tulisi aika kalliiksi näin äkkiseltään. Ehdotin, että jos varaisimme matkan talveksi tai kevääksi. Nyt tuli ihan kauhea hinku päästä Lontooseen. Kaverini ehdotti että jos matkaisimme kesällä vaikka Viipuriin.