668157.jpg


Olin tänään Viikinsaaressa. Yhdistyksestämme oli paikalla kuusi aikuista ja kuusi lasta. Yksi isä poikansa kanssa perui osallistumisensa viime hetkellä. Reissu oli ihan mukava. Kiersimme saaren kokonaisuudessaan ja sitten murkinoimme kioskin eväillä. Hampurilaiset ja lihapiirakat tulivat huomattavasti halvemmiksi kuin ruokailu saaren ravintolassa.

Tänään oli Viikinsaaressa tapahtumia. Suomi-Kiina seuran Tampereen osasto tarjosi tanssiesityksiä. Oli myös kasvomaalausta, tai chi-esitys ja koira-ajelua. Simo Frangen ja Rosa Meriläinen katselivat myös esityksiä. Täytyy todeta että heidän poikansa on kyllä perinyt äitinsä posket. Simo oli yllättäen muussa asussa kuin puvussa.
668164.jpg 

Yksi ohjelmien järjestäjistä oli Tampereen adoptiovanhempien yhdistys. Saaressa oli siis todella paljon kiinalaisia aikuisia ja kiinalaisia lapsia. Yhdistykset myivät arpoja, koruja ja kirjoja.

Kävin aamutuimaan Starkilla ostamassa trimmerin. Aamulehdessä kerrottiin tarjouksesta, trimmeri maksoi vain 9,90 euroa. Kokeilin tätä sähkökäyttöistä siimaleikkuria illalla. Ihan hyvin se toimi, mutta tärisytti aika lailla käsiin. Jatkuvalla käytöllä saa varmaan metsurin taudin käsiinsä.

Illalla kävelin naapurin rouvan kanssa pienen lenkin koirien kanssa. Sai naapurin pojalta vara-avaimen takaisin. Täytyy viedä se taas toiselle naapurille jemmaan.