Nukuin taas kymmeneen asti. Unentarpeeni on näköjään kymmenen tuntia yössä. Työviikolla unet jää usein vain kuuteen tuntiin yössä ja viikonloppuna on velat kuitattava.

Tein päivällä vohveleita. Tytär kävi tuomassa vara-avaimen. Tytär on menossa huomenna elokuviin poikakaverinsa ja veljensä kanssa. Menevät katsomaan tätä elokuvaa.

Kaverini poikkesi meillä päivällä. Oli käynyt koirineen Oriveden mökillään. Poikkesi vielä illalla uudestaan. Sovimme että menen huomenna hänen luonaan käymään. Tarjolla on hyydykekakkua. Nam!

Maalasin loput valkoiset tänään. Eli pihavarastossa kiinni olevat räystäslistat. Nyt sai sitten kiipeillä tikkailla ja purkaa seinustalla kasvavaa humalaa pois. Jos vain jaksan, maalaan huomenna keltaisella varaston ulkoseiniä. Hyttyset alkoivat illalla kiusaamaan jo aika lailla. Istutin kesäkukat pariin ruukkuun. Kukat olivat jo aika nääntyneitä, saa nähdä mitä niistä tulee.

Nyt lähden suihkuun ja katselen Die Hard elokuvan. Olen nähnyt sen varmaan kymmenen kertaa, mutta aina se vaan on hyvä. Varsinkin Bruce Willis eli John McClane.