Töissä olimme sillä yhteisellä lounaalla. Ruoka oli hyvää ja tulisesti maustettua. Pomo piti pienen puheen ruokailun yhteydessä. Työaikaa pitää noudattaa, sovittu työaika ei ole maksimityöaika. Saa kuulemma tulla aikaisemmin töihin ja jäädä pidempään. Vaikka tuntipalkkaa ei makseta. Pelkällä provikalla ymmärtäisin että minulla olisi liukuva ja vapaa työaika. Lopuksi meitä kehuttiin.

Siskoni oli hakenut poikani iltapäivällä. Pojalle on varattu ruuaksi mysliä ja jogurttia. Olivat käyneet yhdessä kaupassa. Poika voi käydä myös Paussipaikalla hampurilaisilla. Minulla on jo nyt ikävä poikaani.

Kun pääsin kotiin, en nukkunut päiväunia. Menin leikkaamaan ruohoa. Jalassa oli kumisaappaat ja niistä tulikin ongelma. Koko leikkuu kesti varmaan yli tunnin. Kumisaappaat olivat aika kireät varsista. Kun otin saappaita pois jaloista, vasen pohjelihas meni ihan kramppiin. Aivan kauhea tuska ja kävely oli yhtä ontumista. Saappaat olivat puristaneet jalkoihin komeat jäljet. Nyt tiedän miltä kidnapatuista tuntuu sitomisen jälkeen. Selvisin tuskasta pakastehernepussin ja jäävoiteen avulla.

Kävin koiran kanssa iltalenkillä. Jämähdin juttelemaan naapurin miesten kanssa. Siinä turistessa meni melkein tunti. Kuulin että päävikaiset naapurin pojat olivat suunnitelleet kavereidensa kanssa Molotovin coctailin tekoa. Se kannattaa kuulemma heittää puutaloa kohti, tiilitalo ei syty niin helposti. Näin pojat olivat tuumailleet. Ihan kiva odotella, koska talomme palaa.