Poikani pääsi opiskelemaan logistiikan perustutkintoa. Juuri tänään oli Aamulehdessä juttua, kuinka tänä vuonna ennätysmäärä hakijoista jäi ilman toisen asteen opiskelupaikkaa. Puhuin töissäkin että ei ole tullut mitään tietoa, saiko poika opiskelupaikan vai ei. Mutta postilaatikossa se kirje sitten tänään odottelikin. Soitin pojalle heti tiedon ja totesin että taas meillä on syytä kakku kahvitella.

Pojan oli tarkoitus tulla vasta huomenna kotiin Hämeenkyröstä. Mutta hän ehkä tuleekin jo tänään, jos saa kyydin siskoni ex-mieheltä. Eläimet pärjäävät yön yksinkin, koska siskoni on kotonaan jo aamutuimaan huomenna. Koirat ja kissat ovat viihtyneet hyvin poikani kanssa. Kissat vähän liiankin hyvin: kuulemma ei ole hetken rauhaa, kun ne ovat koko ajan kiehnäämässä. Muistavat varmaan pentuaikaansa täällä meillä ja muuttoa uuteen kotiin.

Sää on ollut tänään hyvin vaihteleva. Aamulla oli lämmintä vain kuusi astetta. Päivällä paistoi aurinko ja välillä tuli rankasti vettä ukkoskuuron kera. Tuuli on voimakasta.

Olen tavoitellut yhdistyksemme hallituksen jäseniä. Sunnuntain Viikinsaaren reissuun on ilmoittautunut noin kymmenen henkilöä ja jonkun hallituksesta on oltava paikalla. Jos kukaan muu ei paikalle pääse, niin tietysti puheenjohtaja menee. Retki on suunnattu aikuisille ja lapsille. Soitin jo tyttärelle ja kyselin lähtisikö hän mukaani. Lapsi se on aikuinenkin lapsi. Jos on mukava ilma, mikä saaressa on ollessa. Kyllä kerran kesässä on Viikinsaaressa käytävä.

Mukavaa viikonloppua ihan sitten kaikille!