Olin tänään shoppailemassa kaverini kanssa alennusmyynneissä. Kaveri on himoshoppaaja ja normaalivartaloinen. Hän osti vaatteita vaikka kuinka paljon. Meikäläisen omenavartaloon ei meinannut löytyä vaatteita ollenkaan. Koskikeskuksen Intersportissa ja Seppälässä oli myyjätkin apunani. Etsin shortseja ja kesämekkoa.

Saimme muuten ilmaisen pysäköinnin Koskikeskuksen parkissa. Kaverini oli nähnyt netissä että kesäsunnuntaisin parkissa on kahden tunnin ilmainen  pysäköinti. Kaupan myyjät eivät kyllä tienneet asiasta mitään. Kun työnsin lipukkeen automaattiin, niin se vaati 1,5 euroa. Kaverini soitti automaatista pikapuhelun ja saimme ilmaisen lipukkeen. Mitään selityksiä ei tullut.

Matkasimme Turtolan Citymarkettiin ja Kodin Ykköseen. Cittarista löysin sitten punaisen puolihameen, se ei kyllä ollut alennuksessa. Ostin myös ruskean fleesen ja mustat housut. Ykkösestä ostin ihanan maton vessaan. Matto on raikkaan turkoosi ja se on tehty kokonaan pitkistä hapsuista. Hapsumatto tuntuu mukavalta paljaissa varpaissa. Ostin myös kaksi pihavalaisinta: haikarat, joilla on halogeenivalo rintamuksessa. Ihan hauskan näköiset linnut, alehinta oli viisi euroa kappaleelta. Kolmen vuoden takuu ja asennus suoraan pistorasiaan.

Tänään en maalannut ollenkaan. Nyt oli ihan huilipäivä. Piti vielä käydä kaverillani iltakahvilla, mutta en saanut häntä puhelimella kiinni. Ex-poikakaverini soitti eilen. Oli saanut tekstarini perjantaina, mutta reagoi hitaasti. Hän oli lähdössä tänään Belgiaan pöytätenniskisoihin. Matka kestää viikon. Suurempaa innostusta ei tainnut ollakaan pihavaraston viimeistelyyn. Tiedän että hänellä on itsellä ihan kauheasti hommia. Minä olen tyytyväinen jos nyt tämän kesän aikana saadaan tuo varasto viimeisteltyä.