Töissä oli pulloarvonta. Voitin pullollisen vodkaa euron panoksella. Arvat maksoivat euron kappaleelta ja monet ostivatkin useita arpoja. Palkintojakin oli useita: siideriä, konjakkia, viiniä ja kirkkaita.

Matkasin aamulla naapurin rouvan kanssa samalla bussilla kaupunkiin. Juttelimme nurkkiin kertyneistä roinista. Naapurin rouva kertoi että hän aikoo tilata siirtolavan pihaansa ja siivota talonsa tyhjäksi romuista. Minä en ihan siirtolavaa tarvitse, mutta jälleen kerran innostuin romujen raivauksesta. Tänään en kyllä jaksanut vielä aloittaa…

Olen seurannut siivousmuijan blogia ja ajattelin alkaa samaan hommaan kuin hän. Kaappi ja hylly kerrallaan ja tavaraa pois nurkista. Ikuisuusprojekti, mutta jos mitään ei tee, niin homma vaan pahenee. Ajattelin laittaa siivouksesta oman blogin pystyyn, tai sitten vaan liitän siivoustarinat ja kuvat tänne. Jokohan huomenna on intoa?

Tein tänään taikinajuuren Herkku-uunin ohjeen mukaan. Juuri saa tekeytyä 12 tuntia, eli huomenna veivaan taikinan aamulla kymmenen aikaan. Huomenna syömme siis Pirkko-tädin peltileipää. Kaverini on pyytänyt minut heille syömään grilliherkkuja ja vien leipää tuliaisina. Kaverini tilasi Amerikasta ison kaasugrillin ja huomenna sitä kokeillaan ensimmäistä kertaa. Mikäli hän on saanut vaihdettua grilliin uuden liittimen kaasuletkulle. Amerikassa on erilaiset liittimet kaasupullolle.

Juuri äsken pihassamme löllersi siili. Kissa seurasi sitä uteliaana. Toivottavasti kissa ei ole saanut piikeistä nenäänsä. Kissat ovat sitten uteliaita.

Personal trainer otti minuun yhteyttä sähköpostilla. En ole vielä vastannut hänelle mitään. Hän ehdotti että voisi treenata minua myös vain sähköpostin kautta. Tai sitten tapaamisten yhteydessä. Hinnoista en tiedä vielä mitään. Katselin tänään viimeisen jakson Suurimmasta pudottajasta. Eräs miehistä pudotti painoaan 50 kiloa neljässä kuukaudessa. Wow!