Tänään olen kätellyt tosi monta ihmistä. Viimeisimmät mielenosoituksessa.

Meni siis aamulla bussilla töihin. Mittasin kävelyajan Keskustorilta Klingendahlille. Tapasin matkalla tuttavani ja arvioin että juttelimme neljä minuuttia. Matkan kestoksi tuli noin 15 minuuttia.

Työpäivä tai oikeastaan tutustuminen kului nopeasti. Ensin kuuntelin miesmyyjän myyntipuheita ja sitten naismyyjän puheet. Molemmat saivat kauppaa aikaiseksi. Allekirjoitin työsopimuksen ja sain paperilla provisionmaksun perusteet. Tutustuin uusiin työkavereihini ja iltapäiväkahvilla kättelin monet. Hyvin rentoa porukkaa tuntuvat olevan.

Lähdin kello kahden aikaan vanhalle työpaikalleni. Palautin puhelimen ja juttelin ex-pomoni kanssa. Toivottelimme toisillemme hyviä jatkoja. Lopputilin ja verokortin saan vasta 20.5 jälkeen. Joudun tilaamaan uuden verokortin uutta työpaikkaa varten. Samalla on korjattava veroprosenttia.

Sen jälkeen kulutin aikaani Sokoksella, koska mielenosoituksen alkamiseen oli aikaa pari tuntia. Ostin yhdet  rintaliivit ja kolmet alushousut. Kävin syömässä salaatin ja istuskelin aika kauan salaattipaikassa. Ostin pojalle suklaalevyn ja itselleni Violan kevytlevitettä. Tapasin tuttavani teatterikesän ajalta. Olin vuonna 2005 töissä siellä ja viime vuosi jäin nyt väliin. Olivat kuulemma minua kaivanneet. Sovin että ilmoittaudun tämän kesän tapahtumiin.

Meitä oli mielenosoituksessa paikalla vain neljä aikuista. Valokuvaajana oli paikalla näpsäkkä poikalapsi. Seisoimme sanattomina 15 minuuttia ja banderollissa luki ”Punaiset mustissa”. Vastustimme hallituksen politiikkaa ja tuijotimme tuimasti kohti eduskuntataloa. Seuraava mielenosoitus on ensi perjantaina klo 17.00-17.15 Keskustorilla. Siinä teatterin ja suihkukaivon välimaastossa. Tule mukaan! Tummat tai mustat vaatteet päälle. Niin, mielenosoituksen jälkeen kättelimme toisemme.

Olin kotona kuuden maissa ja katselin läskiohjelmat telkkarista. On se kumma, kun aina niitä katsellessa tulee kauhea nälkä!