Heräsin ”aamulla” klo 12.30 kun kaverini soitti lankapuhelimeen. Sovimme että lähdemme Veskaan. Join aamuteen ja söin pari leipää. Sitten hurautin autolla kaveriani hakemaan.

Ensin menimme Arabian, Hackmanin ja Iittalan tehtaanmyymälään. Kaverini osti seitsemän Mariskoolia, niistä oli hyvä tarjous. Soitin tyttärelle ja hän tuli myös paikalle. Hän osti juomalaseja. Kävimme yhdessä kahvilla. Pojalle ostin kaksi kauluspaitaa, yhdet kengät ja läjän sukkia.

Poikkesimme Citymarkettiin ruokaostoksille. Ostin huomiseksi Förlingen kinuskikakun. Tytär sanoi että hän tulee huomenna poikakaverinsa kanssa kahville. Täytyy tehdä pikasiivous siis huomenna aamulla. Kävimme vielä Bauhausissa, kaverini osti äidilleen paprikan lahjaksi ja itselleen neljä multasäkkiä. Mullat olivat ihan ilmaiset: neljä säkkiä maksoi 10 euroa ja ne ostamalla sai liikkeeseen kymmenen euron arvoisen lahjakortin.

Poika sovitti kotona paitansa ja kengät. Olivat ihan sopivat ja poika tuntui olevan tyytyväinen ostoksiini. Nyt hänellä on sopivat vaatteet ensi viikonlopun ristiäisiin. Itse asiassa lähdin ostoksille hakemaan itselleni housuja ja toppia, mutta niitä ei löytynyt.

Vielä illalla kävin kaverini kanssa Kalevankankaan hautausmaalla. Kastelin orvokit vanhempieni haudalla. Kävelimme jonkun aikaa hautausmaalla ja sitten lähdimme kaverilleni kahville.

Ehdin kotiin juuri ja juuri kun Hanna Pakarinen esiintyi euroviisuissa. Ihan hyvä esitys ja saa nähdä nyt mitenkä sijoittuu.