Yllättävän hyvin sain kauppoja tänään, yksi kaupoista eli jäsenyyksistä oli suurin tähän mennessä. Ravintoloitsija liittyi jäseneksi ja hänellä oli 16 työntekijää. Provikka oli ihan hyvä. Oli minulla se palaverikin pomon ja myyntipäällikön kanssa. Ei mitään kummempaa ideaa myyntiin. Pomo oli jotenkin pahalla päällä. Ilmoitin että minun täytyy lähteä huomenna aikaisemmin töistä, jotta ehdin junalle. Keskiviikon olen töistä pois.

Lähden nimittäin huomenna risteilylle. Osallistun laivaseminaariin ja siskoni lähtee mukaan. Juna lähtee Turkuun klo 18.11 ja menemme heti laivalla syömään. Yhtä syömistä ja juomista se laivalla olo taitaa ollakin. Pakkasin tänään laukun jo osittain. Poika saa pitää huolta itsestään, kissasta ja koirasta. Jätän pojalle 20 euroa rahaa, jääkaapissa on syötävää ja jos joku hätä tulee niin apua saa naapureista.

Kävin kirjastossa töiden jälkeen. Nettilukioon vaadittu filosofian kirja piti varata Metsosta. Haen kirjan torstaina. Messukylän kirjastosta lainasin pari myyntiopusta. Sanotaan että ihmiset tutustuvat tai lukevat ihmeellisen vähän oman alansa kirjallisuutta. Minä nyt ihan tarkoituksella opettelen omaa alaani. Lainasin Roy Chitwoodin ”Huipputason myyntitaito” (seitsemän vaihetta) ja Jari Sarasvuon sekä Pertti Jarlan tekemän ”Myynnin korkeajännitys” kirjat. Hyviä opuksia. Lisäksi otin Eppujen DVD:n, se on varattu kirjahyllyn siivouksen taustalle.