Kello herätteli aamulla puoli kymmenen aikaan. Eilen sain illalla siivottua yhden ison kaapin keittiössä. Siirsin tavaroita avohyllystä kaapin perälle piiloon. Nyt keittiö näyttää siistimmältä.

Päivällä hain itselleni ja pojalle pitsat. Täytyisi varmaan poistaa tämä blogi laihdutus kategorian alta, laihduttaminen on aika sivuseikka elämässäni. Toki se on koko ajan mielessä. Toteuttaminen on vaan jäänyt taka-alalle.

Pitsa tainnutti minut totaalisesti ja nukuin parin tunnin päikkärit. Pojan kaveri tuli meille ja pojat olivat tietokoneella pelaamassa muutaman tunnin. Minä etsi erään yhdistyksen papereita. Löysin vuosikokouksen paperit vuosilta 2000-2004. 2005 on vielä hakusessa. Jatkan etsimistä huomenna.

Hain naapurista omakotiyhdistyksen 10 litran kahvinkeittimen ja 2 litran vedenkeittimen lainaksi. Vien ne huomenna vanhalle kirjastotalolle. Vielä pitäisi rustata puhe liittokokoukseen ja Raatihuoneen tilaisuuteen.

Illalla kävin tyttären kanssa naapurissa kylässä. Tytär laittoi ennen kyläilyä Teoria miehistä sarjan nauhoitukseen. Viimeistään sunnuntaina menen heille katsomaan nauhoituksen. Kyläpaikassa joimme kahvit ja söimme prinsessakakkua. Ostin naapurin mieheltä työtuolin 50:llä eurolla. Tuoli on ihan uusi ja siisti. Poika kantoi sen yläkertaan ja se on nyt heti käytössä. Toivottavasti kissa ei innostu teroittamaan siihen kynsiään.