Tänään en ole tehnyt juuri muuta kuin shoppaillut. Rahat on melkein finito, mutta ei ihan vielä. Hain pojalle ja itselleni pitsat. Samalla reissulla hain tyttären tänne.

Tyttären kanssa lähdimme Ideaparkiin ostoksille. Tytär tarvitsi vaatteita golfailuun. Osti sitten ulkoilupuvun ja muutaman puseron. Minä ostin kaksi uutta tyynyä.

Katselin nimittäin aamulla televisiosta jotakin ohjelmaa hyvästä yöunesta. Siinä kehotettiin vaihtamaan lakanat viikoittain ja tyynytkin uusimaan melko usein. Silmien rähmiminen ja nenän tukkoisuus voi johtua pölyisistä vuodevaatteista. Lakanat lähti pesuun siis tänään. Toisaalta, kun nukun koiran kanssa ja kissakin käy joskus sängyssä, taitaa siivoaminen olla turhaa. Tai sitten pitäisi vaihtaa petivaatteet päivittäin.

Tänä aamuna minulla oli kurkku ihan älyttömän kipeä. Silmät rähmi kuten aiemminkin. En ole millekään allerginen, mutta muistan että monena vuonna juuri toukokuussa oireita on ollut. No, nyt on uusi tyyny ja puhtaat petivaatteet. Katsotaan mikä olo on huomenna.

Huomenna lähden tyttäreni ja kaverini kanssa Ikeaan. Mitään en oikeastaan tarvitse, mutta varmasti löydän monta erittäin tarpeellista tavaraa tänne kotiin. Kolme naista ja pakettiauto: kohteena Iittalan lasimyymälä ja Ikea. Reissusta tulee varmasti mukava!