Paistoin taas pojalle ja itselleni patongin aamupalaksi. Päivällä söimme pakastimesta otettuja ruokia: makkarasoppaa ja makaronilaatikkoa. Ei haettu pitsoja, ei. Poika olisi halunnut elokuviin, mutta siirsimme jutun ensi viikonloppuun.

Aamulehdessä oli sitten yksi lause haastattelustani, mutta nimi oli sentään oikein. Oikeastaan koko kohu nollamaksuluokan loppumisesta on turhaa. Jos nollaluokka lopetetaan, varmaan kaikilla on varaa maksaa lapsen päivähoidosta 18 euroa kuukaudessa.

Ruuan jälkeen nukuin päiväunet. Näin unta työstäni. Soitin perjantaina eräälle entiselle Miss Suomelle (siis oikeasti) ja olen häneen yhteydessä huomenna. Saa nähdä liittyykö hän yrittäjäjärjestöön. Soittolistalla on myös Unikko-kankaan myyjä. Mitähän hän sanoo?

Leikkasin illalla nurmikon. Kone lähti hyvin käyntiin vanhoilla bensoilla. Muutaman kerran se sammui pitkään ruohikkoon. Lehtokotiloita oli pihalla ihan liikaa. Jätin lemmikit leikkaamatta, jotta ne ehtivät siementää. Hiki tuli ruohonleikkuussa ihan kummasti. Illalla tuli vesisade ja levitin loput etanamyrkyt nurmikolle.

Illalla kävin naapurissa iltakahvilla. Tarjolla oli lämpöisiä voileipiä, nam. Naapurin rouva vie huomenna Aamulehteen kissan ja koiran synttäri-ilmoituksen. Hänellä on asiakasnumeroni ja alekuponkini käytössä.