Töissä tietokoneohjelma jossa on soittolistat, kaatuili tänään monta kertaa. Aamulla tuhraantui ainakin tunti tehokasta työaikaa. Huomenna saan uuden soittolistan. Siinä on tuoreita yrittäjiä, huhtikuulla alkaneita. Toivottavasti ovat otollista maaperää.

Kärsin tänään koko päivän vatsakivuista. Ajattelin jo lähteä töistä aiemmin pois, mutta sinnittelin koko päivän. En ole syönyt mitään ihmeellistä. Olisiko stressi syynä? Provikalla myyminen voi aiheuttaa myös vatsaoireita? Vatsa rauhoittui sitten kotona.

Naapurin rouva vei tänään kissan ja koiran synttäri-ilmoituksen Aamulehteen. Morossa ei julkaista näitä kuvia, vaan ne ovat sitten päälehdessä. Alekupongin ansiosta julkaisulle tuli hintaa vain 14 euroa. Täytyy muistaa ostaa kakku keskiviikkona.

Omakotiyhdistyksemme sai tänään tarjouksen. Saisimme ilmaista työvoimaa käyttöömme. Pihahommiin ja pieniin remontteihin. Työntekijät ovat syrjääntyneitä rikoksentekijöitä ja alkoholisteja, jotka opettelevat uutta parempaa elämää. He haluaisivat tehdä pyyteentöntä työtä ja saada sitä kautta arvostusta. Minä innostui asiasta, mutta tarvitsen omakotiyhdistyksen hallituksen siunauksen asialle. Viestittelen asiaa hallitukselle huomenna. Ainakin meidän pihassa riittäisi töitä.

Naapurin pariskunta poikkesi pihassamme illalla. Naapurin mies oli keksinyt suihkutettavan myrkyn lehtokotiloille. Kotilot kuolivat ihan hetkessä ja muuttuivat samassa vihreiksi. Mies ei suostunut kertomaan mikä on seoksen sisältö. Hän kehittelee vielä myrkkyä. Minä lupasin auttaa markkinoinnissa.