Heräsin ihan hyvin: kaksi kännykkää ja yksi herätyskello pitivät siitä huolen. Työkännykässäni olikin hauska herätysääni: naisääni sanoi että kello on seitsemän ja on aika herätä. Sitä sitten toisteltiin muutamaan kertaan. Omaan kännykkääni en taida saada tätä ääntä, on kait puhelinkohtainen asetus.

Menin omalla autolla töihin, mutta huomenna kokeilen bussilla menoa. Testaan samalla, kauanko kestää kävely Keskustorilta Klingendahlille. Tänään oli koulutusta. Juttelin myyntipäällikön ja toimitusjohtajan kanssa muutaman tunnin. Toimitusjohtaja tarjosi minulle lounaan ja sitten lähdin pois. Huomenna menen taas kello yhdeksän koulutukseen.

Kun lähdin koulutuksesta pois, poikkesin Radiokirppiksellä. Kyselin tyttären pöydästä kadonneita tavaroita ja kenties tallessa olisi myyntilaput. Niihinhän piti merkata nimikirjaimet ja aloituspäivämäärä, jotta ne erottuvat toisen varaajan lapuista. Nyt minua palveli todella tyly myyjä. Hän sanoi että pöytävarauksen päättymisen jälkeen on tarkastettava asia kuuden päivän sisään. Hän ei edes vaivautunut tarkistamaan, onko lappuja tallella. No, ei se mitään. Tein todella hyvän löydön kirppikseltä: Horoskopin jakku viidellä eurolla. Jakku on kuin uusi ja juuri minulle sopivan värinen. Tällä jakulla juhlin liittokokouksen, Raatihuoneen pippalot ja ristiäiset. Nyt on vain ostettava asuun sopivat pitkät housut.

Sain puhelinsoiton illalla. Minulta kyseltiin nettilukion jatkamisesta. Olen suorittanut kurssin viimeksi vuosi sitten ja ajattelin jo lopettaa koko jutun. Mutta nyt aloitan taas uudella innolla. Hyvä että sain soiton ja minua potkitaan perseelle. Lupasin suorittaa filosofian kakkoskurssin kesäkuun puoliväliin mennessä. Ja siitä eteenpäin ahkerasti muutkin kurssit.