Töissä huono päivä, johtuen huonosta soittolistasta. Kyselin pomolta listan päivityksistä ja sovittiin että maanantaina keskustellaan asiasta. Listalla oli firmoista vanhoja tietoja ja vääriä yhteystietoja. Suurin osa ajasta kului tietojen korjailuihin ja se ei ole minun hommani. Toivottavasti maanantaina asiat korjaantuu.

Töistä nopeasti kotiin ja tavaroiden vienti kirjastotalolle. Nappasin matkalta tyttäreni mukaan. Hän oli Kalevan Prismassa ostoksilla. Oli shoppaillut kaverini kanssa puolipäivää, ensin Sokoksella ja sitten Prismassa. Kirjastotalon eteen ei pääse autolla, vaan jouduin ajamaan torin läpi Tampereen teatterin näyttelijöiden parkkipaikalle. Onneksi tavaroita ei tarvinnut sen pidemmältä kantaa. Avulias vahtimestari availi ovia ja nyt varusteet ovat huomista kokousta varten paikalla.

Yhdistyksemme sihteeri tuo minulle tänään kevätkokouksen pöytäkirjan ja tekemänsä historiikin. Historiikki on kaksi isoa seinätaulua. Kiva viedä niitä aamulla bussissa. Jee!

Kokousjärjestelyissä kävi vanhanaikaisesti, eli melkein kaikki on yhden kortin varassa. Tai siis yhden ihmisen. Toivottavasti en nuku pommiin huomenna.

Kävin tyttären kanssa vielä ruokaostoksilla ja sitten vein hänet kotiinsa. Autossa reistailee kytkin: poljin jumiintuu välillä ala-asentoon. Onkohan kytkinvaijeri menossa poikki? Kerran se on jo tästä autosta hajonnut, pari vuotta sitten.

Rauhaisaa viikonloppua! Minulla se on kaikkea muuta kuin rauhaisaa, mutta varmasti viikonlopusta tulee mukava.