Kävin päivällä vanhalla työpaikallani ja koiramme oli mukana. Koira oli aika innoissaan kaupunkiretkestä. Pomon kanssa setvimme kauppojen peruuntumisia. Sain osan asiakkaista kiinni jo aamulla ja selvisi ettei peruuntumisia ollutkaan montaa. PlusTV:n järjestelmä on sekoillut. Kaikkia asiakkaitani en ole vielä tavoittanut, joten soittelen heitä kiinni vielä huomenna.

Työmaalta lähdin viemään koiraa parturiin. Leikkauksessa meni noin tunti ja sillä aikaa kävin siskoni tyttären luona vauvaa katsomassa. Vauva hymyili minulle kauniisti. Siskoni oli paikalla myös kahvittelemassa.

Kotimatkalla otin tyttäreni kaupungilta kyytiin. Veimme koiran kotiin ja lähdimme saman tien takaisin kaupunkiin. Menimme El Toroon syömään. Paikalla olikin oikein ruuhkaa ja jouduimme jonottamaan pöytää parikymmentä minuuttia. Olisi pitänyt tehdä pöytävaraus, mutta eipä tullut mieleen. Tänään oli nimittäin asiakasomistajille tarjous: alennusta 50 %. Söimme parilapihvit ja paahtovanukkaat. Tytär tarjosi ruuat minulle. Kyllä oli hyvää ja maha tuli todella täyteen. Oli pakko avata housuja, kun maha oli kuin pallo.

Tytär osti Anttilasta uuden herätyskellon. Hän oli tänään ensimmäistä päivää kesätyöpaikassaan. Huomenna on herätys 4.30 aamuvuoroon. Minua jännittää myös aamuherääminen. Olen saanut viime aikoina nukkua pitkään, joten aikaiset aamut ovat outoja kokemuksia. Tänään jo harjoittelin ja heräsin seitsemän aikaan.