Aamulla ehdin nippanappa bussiin. Yritän selviytyä ensimmäisen viikon ilman myöhästelyjä ja toki pidempäänkin. Töissä oli ihan mukava päivä. Opettelen muistamaan uusien työkavereideni nimiä. Nyt muistan ehkä seitsemän henkilön nimen, mutta opeteltavia on vielä toistakymmentä.

Siskoni tuli minua vastaan töihin. Haimme Kalevan Prismasta orvokkeja. Kymmenen orvokkia sai hintaan 5,90 euroa. Ostimme kaksi laatikkoa. Vanhempiemme haudalle istutettiin kymmenen orvokkia, keltaisia ja punaisia väreiltään. Hautausmaalla oli vesipisteet auki, joten saimme kasteltua istutukset.

Sitten matkasimme Messukylän hautausmaalle. Siellä on siskoni anopin hauta. Sisko istutti haudalle seitsemän orvokkia ja vei loput kotiinsa. Tällä hautausmaalla ei ollut vesipisteet auki. Menimme meille kahville. Sisko otti pihastamme kukantaimia pihaansa ja lähti sitten kotiinsa.

Tytär soitti ja kertoi että heillä saattaa olla putkirikko asunnossaan. Isännöitsijä oli soittanut aamulla ja kertonut epäilyistä. Mielestäni putket on kuvattava ja tarkennettava vuotokohta. Tätä viestitin tyttärelle. Toivottavasti lattioita ei tarvitse repiä auki.