Työpäivä meni todella hienosti, mutta kotona odottanut yllätys latisti tunnelmaani.

Herätys oli aamulla heti kuuden jälkeen. Näin yöllä kauheita painajaisia, mutta heräsin hyvin kellonsoittoon. Käytin koiran pikaisesti ulkona ja se varmaan ihmetteli aikaista ulkoilua.

Parin tunnin soittelun jälkeen sain ensimmäisen kauppani, tai siis jäsenyyden kaupattua. Sain onnittelut toimitusjohtajalta ja myyntipäälliköltä kahvitauolla.

Kaikkiaan sain viisi jäsenyyttä ”myytyä” ja se oli kuulemma uusi ennätys. Ennätys siinä mielessä, että uudet työntekijät eivät myy jäsenyyksiä siihen tahtiin ensimmäisenä työpäivänään. No, täytyy olla nöyrä eikä elvistellä. Mutta hyvältä se tuntui että vanha tatsi oli tallella. Minulle on jäänyt PlusTV:n ajalta päälle myyntihenkisyys, nyt pitäisi ehkä enemmän markkinoida. Mutta kun on provisiopalkka, niin silloin mielestäni tuote kuin tuote myydään. En tiedä ymmärsikö tätä sepustusta kukaan? Odotan ihan innolla huomista työpäivää ja oma tavoite on se viisi jäsenyyttä.

Niin, täällä kotona odotti haiseva yllätys. Koira oli paskantanut koko eteisen täyteen kurapaskaa. Paskaa oli myös muuallakin. Haju oli aivan karmea. Yökin ja siivosin. Onneksi poika osallistui operaatioon myös. Näin se elämä tasapainottaa: ilman paskasirkusta olisin varmaan ollut ihan liiankin hyväntuulinen.