Tampereella oli tänään Etelä- Suomen ja Itä-Suomen puheenjohtajapäivät. Menin paikalle vasta puolenpäivän jälkeen. Oli ihan mukava tapahtuma: ideoimme yhdistysten rahoitusta ja toimintaa.

Kotiin päästyäni kävin pikaisesti poikani kanssa ruokakaupassa. Ostin hedelmiä ja tein niistä hedelmäsalaattia. Hintaa isolle kulholliselle tuli noin kaksi euroa. Ostin omenoita, päärynän, appelsiinin, pari kiiviä ja purkillisen ananasta. Täydensin jääkaappia myös kurkuilla ja kevytlevitteellä. Nyt olisi Hannakin tyytyväisempi.

Aika mahdotonta kyllä kieltäytyä houkutuksista, kun pojalla on herkkuja käsillä. Hän tarjoilee minulle auliisti shipsejä ja suklaata. Ei niitä kyllä ole joka päivä tarjolla. Poika on laiha kuin ruoto, energiamäärä menee kasvamiseen. Minä otan siinä sivussa muutaman herkun, niin meneehän sekin kasvamiseen. Mutta ei pituuskasvuun!

Illan ohjelma taitaa olla tänään sama kuin eilen. Eli imurointia ja siivousta. Ikuisuusprojektini on tavaroiden hävitys. Kannattako muutaman vuoden vanhoja koulutuspapereita säilyttää? Minulla on useita mappeja täynnä kurssien aikaisia papereita, joita en kyllä lueskele. No, jospa nyt aloitan jostain sen raivauksen.