Pää on nollattu laiskottelulla ja tv:n katselulla. Ainoa kotityö minkä tein tänään, oli jätepaperien niputus. Illalla tein riisipuuroa.

Kaverini kävi meillä iltapäivällä kahvilla. Meidän oli tarkoitus lähteä Parkanoon hänen velipuolensa luokse. Piti saada nimi erääseen paperiin ja minä olisin ollut todistajana. Kysymyksessä on lainhuutotodistuksen voimaansaattaminen. Velipuoli olikin muuttanut mielensä ja ei luvannut paperia allekirjoittaa. Asia etenee haastemiehen kautta.

Tein pojalle yhden työhakemuksen. "Tutustu työelämään ja tienaa" hakemus pitää palauttaa henkilökohtaisesti . Poika saa viedä sen Kangasalan Prismaan. Töitä saa tehdä kaksi viikkoa ja palkka on 280 euroa. Seurakunnan hommiinkin on hakemus sisällä ja jos se natsaa, töitä on tiedossa neljäksi viikoksi. Jos hyvin käy, poika saa olla kesätöissä yhteensä kuusi viikkoa. Ehkä vielä siskoni luona Hämeenkyrössä menisi viikko.

Minun on alettava todellakin katselemaan uutta työpaikkaa. PlusTV mainosti että tarjous (jota myyn) on voimassa huhtikuun loppuun asti. Eli se siitä. En muuten soittanut yhtään puhelua eilen. Ajattelin että ihmiset haluavat viettää pääsiäistä rauhassa.

Katselin ohjelman Seela Sellasta. Loistava näyttelijä ja suuri persoona. Tyylikäs ja ikinuori, uskomaton ihminen. Seela esiintyy Tampereella ja taidanpa mennä häntä katsomaan. Kaveri vaan täytyy keksiä mukaan.